Strapon til mange konstellationer

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvad mener vi med “konstellationer”, som vi skriver i rubrikken i denne artikel?

Vi mener ganske enkelt, at den strapon er det perfekte legetøj i disse senmoderne tider, hvor snakken om kønnenes forskel langsomt bliver udvisket, og det mest af alt handler om at have det godt med den krop, man befinder sig i, om man så føler behov for at forandre den lidt.

En strapon er nemlig en midlertidig forandring for personen selv i seksuelle sammenhænge.

For man kan ikke komme udenom, at en penis er synonym med en ciskønnet person, der går under betegnelsen “mand”, men derfor behøver manden jo ikke have monopol på det at kunne udnytte formen og faconen ved en penis til at dyrke sex.

Man kan endda være flabet at sige, at når man selv har muligheden for at vælge, så kan man vælge en strapon, som man netop selv vælger efter den ønskede facon. Så er der ikke nogle ubehagelige overraskelser, når man hiver bukserne af fyren for første gang uden returret.

En strapon er essentielt en penis-attrap, hvor man har sat en penis-efterligning på et bælte, som man som kvinde, mand eller andet kan spænde på sig og bruge til at penetrere sin partner.

Husk i den forbindelse at bruge glidecreme, da en strapon ikke producerer smørelse fra naturens side af sig selv. Det er vigtigt at huske både vaginalt og analt ved penetrering.

Skrev vi lige, at en mand kan benytte en strapon? Han er jo fra naturens side udstyret med en penis af den ægte vare!

Ja, men manden kan bruge en strapon til aflastning af sit eget lem eller som led i dobbelt-penetrering. Så er der både mulighed for dobbelt-stimulering og/eller at akten kan holde længere, da man ikke benytter penis hele tiden.

En strapon kan fås både i naturtro gengivelse i forskellige størrelser, som en futuristisk anordning med mulighed for stimulering flere steder på samme tid eller endda som en en-til-en gengivelse af en penis fra for eksempel en pornomodel.

Posted in: strapon