Moderne væglamper med stil – find dem online

By:

Væglamper har i mange år ikke været en del af modebilledet, når det handler om indretning af hjemmet. De fleste har forbundet væglamper med de helt klassiske vægmonterede lamper, som består af en arm og en konisk skærm – gerne den plisserede Le Klint model. Og det er også en rigtig fin lampe, hvis man dyrker det traditionelle Danish Design look i sit hjem. Men moderne indretning byder på så mange andre spændende stilarter, og den dertil hørende belysning bør være tilsvarende innovativ og inspirerende. Derfor har væglampen været nødt til at genopfinde sig selv og opfriske sit image – og med hjælp fra dygtige designere og producenter med sans for kvalitet er dette lykkedes til fulde!

Indret med væglamper, og få mere fleksibilitet i belysningen

Der findes flere måder, hvorpå du kan indrette med væglamper, afhængig af hvilken indretnings stil, du har valgt til dit hjem. Moderne væglamper er således tilpasset de enkelte stilarter, og kan indgå gnidningsfrit i en hvilken som helst type decor. Du kan naturligvis stadig få de klassiske væglamper, lige som du kan få væglamper, som har et decideret kunstnerisk udtryk. Du kan få væglamper, som er overmåde diskrete, og væglamper, som står frem som statements i sig selv. Og det fine ved væglamper er, at du kan placere dem i de højder og antal, du ønsker, uden at være begrænset af gulvplads eller faste strømudtag i loftet.

Find din nye væglampe online på andlight.dk

Du behøver ikke at gå langt for at finde den helt perfekte væglampe. I den særdeles velassorterede webshop hos andlight.dk finder du et bredt sortiment af væglamper og andre lampetyper fra fabrikanter som Normann Copenhagen, Northern Lighting, Nuura, NYTA, Original BTC, Parachilna, Paulmann, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, Please Wait to be Seated og RestartMilano.

Posted in: væglamper