Kontorrengøring

By:

Hos Det Var Det Min Ven tilbyder vi topprofessionel kontorrengøring til virksomheder. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, så der er helt sikkert en, der passer til dit behov. Du kan enten hyre os til en stor hovedrengøring, ugentlige rengøringer eller daglige rengøringer. Hvis du har andre ønsker og behov, kan vi helt sikkert også opfylde dem.
Hos Det Var Det Min Ven ansætter vi kun de bedste folk indenfor branchen. Du kan derfor trygt stole på, at vi udfører vores arbejde til perfektion. Som rengøringspersonale er det vigtigt at være kreativ. Man skal nemlig kunne tænkte sig frem til de mest utænkelige steder, hvor støv og skidt kan lægge sig. Det er nemlig kun når også det støv, man ikke umiddelbart kan se, bliver fjernet, at kontoret kommer til at virke helt rent og lækkert. Dette er vi eksperter i hos Det Var Det Min Ven. Vi efterlader derfor altid dit kontor så rent, så man skulle tro, at det var nyt.
Udover vores professionalisme i forhold til rengøringen, er vi også yderst professionelle i forhold til troværdighed. I og med at vi udelukkende ansætter branchens bedste medarbejdere, kan vi garantere fuld fortrolighed og tavshed. Vi er klar over, at mange virksomheder har fortrolige og private papirer liggende på kontorerne samt dyrt elektronisk udstyr stående. Når du giver din kontornøgle til os fra Det Var Det Min Ven, kan du trygt stole på, at alle dine private sager forbliver urørt og fortrolige. 
Hos Det Var Det Min Ven har vi meget lave priser på vores ydelser. Vi har en af markedets laveste priser – hvis ikke den laveste – og vores arbejde er samtidig fuldt i top. Vi sætter en stor ære i at udføre et fuldstændigt fejlfrit stykke arbejde, så du ikke kan finde selv det mindste støvkorn, når du møder ind på kontoret næste morgen. 
På vores hjemmeside http://dvdmv.dk/ kan du bestille vores rengøringsservice online. Dette er en nem og smart måde for dig at bestille rengøring til dit kontor. Du skal altså ikke til at foretage telefonopkald og hive diverse kalendere frem. Du indtaster blot på vores hjemmeside, hvornår, hvor og hvor mange timers rengøring, du ønsker. Timeantallet er bare et skøn, og vi kan altid justere det hen ad vejen. Du har også mulighed for at lave en fast aftale med os, så dit kontor altid står skinnende rent, når I møder ind på arbejde.
Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Posted in: rengøring