Hvilken trusse skal jeg vælge?

By:

Hvis du kender dit livmål, og har en god idé om din trusse størrelse, er der sådan set blot tilbage at finde ud af hvilken trusse model, som passer bedst til din kropstype og dit temperament. Er du typen, som gerne vil afsløre mere, end du skjuler, kan du for eksempel inde dig en fin lille g strengs trusse i gennemsigtig blonde.

De fleste g strengs trusser er temmelig minimalistiske, og består som oftes blot af to stykker trekantet stof – et stort stykke foran og et mindre stykke bagpå – forbundet med stropper eller strenge, eller meget tynde stykker stof. En g streng har den store fordel, at du kan have den på inden under eksempelvis stramme jeans eller leggings, idet ballerne er frie, således at der ikke kommer den karakteristiske trussekant. Og så er en g streng måske nok den frækkeste og mest pikante trusse, som findes.

Trusser der dækker lidt mere

Vil du gerne overlade lidt mere til fantasien, kan du trække i et par af de trendy hipsters. I denne sammenhæng har ordet hipster ikke noget med hverken fuldskæg, mikrobryggerier eller cykler uden gear at gøre, men er betegnelsen for en trusse, som sidder på hoften (hip er det engelske ord for hofte). Hipsters fås også i en g strengs model, som er en anelse mere tækkelig end den traditionelle g streng – men stadig vældig fræk, og særdeles flirtende!

Vil du gerne holde lidt styr på maven og på dansehåndtagene, kan du vælge enten en maxi trusse eller en thai trusse – begge har høj talje, og dermed mere plads til blonder, pyntebånd og anden forførende garniture. Og er du til det løst siddende look, er en lækker og florlet skovtrusse måske lige dig! Hos Love Lingeri finder du et bredt og velassorteret udvalg af trusser i alle modeller, størrelser og materialer.

Find din nye trusse på love-lingeri.dk

Posted in: trusse