Gulvafhøvling i Tranbjerg ved professionel gulvmand

By:

Et lækkert og massivt trægulv, som skjuler sig under et tykt lag mærk fernis eller gulvlak, vil som oftest ikke fremstå fra sin mest charmerende side. Man kan hurtigt forledes til at tro, at gulvet er modent til skrotning. Hvis lakken er gammel og slidt – og tilmed mørk og tung i sit udtryk, som det var moderne i gamle dage – kan gulvet hurtigt komme til at se ud, som om det er så beskadiget, at det helst skal udskiftes.

Sådan behøver det dog ikke at forholde sig. Det tykke lag hård lak er måske ikke det kønneste syn – og da slet ikke hvis det er skrammet og ridset, måske endda slidt igennem visse steder. Men lakken har effektivt forseglet træværket, således at det inden under stadig er sundt og stærkt. Der skal som regel ikke mere end en grundig og effektiv gulvafhøvling til, førend gulvet bliver flot igen.

Hvem kan udføre en vellykket gulvafhøvling?

Hvis du brændende ønsker dig et smukt, lyst trægulv i stedet for det mørk lakerede, skal du have fat på en dygtig og erfaren gulvmand. Der er mange fordele forbundet med at overlade opgaven med gulvafhøvling til en faglært håndværker. For det første vil han på baggrund af en vurdering af gulvets beskaffenhed og sin egen erfaring kunne fastslå, om gulvet kan holde til en gulvafhøvling.

Der skal være en vis mængde materiale i træværket, førend det tåler en gulvafhøvling uden at risikere at knække. Hvis gulvmanden siger god for en gulvafhøvling, vil han udføre den med professionelt håndelag, og dermed kunne opnå et langt smukkere og mere ensartet resultat end du selv vil kunne.

Efter selve afhøvlingen, vil din gulvmand udføre en gulvafslibning, som har til formål at finslibe gulvet, således at det er klart til den afsluttende efterbehandling. Du kan finde din dygtige og kompetente gulvmand på gkservice.dk