Dit gulv betyder alt for din indretning

By:

Trægulv er et populært valg i de danske hjem, og det skyldes først og fremmest, at det bløde, naturlige look gør det let at skabe en indbydende oase i hjemmet – og gulvet har faktisk enorm betydning for din indretning.

Der er meget få store flader i dit hjem – faktisk kan det skæres ned til lofter, vægge og gulve. Det er helt naturligt at tage stilling til væggene, når vi indretter, for her hænger vi billeder op og placerer mange af vores møbler. Lofterne skænker vi ikke mange tanker, for de er ofte bare, som de er. Og så er der gulvet. I de fleste tilfælde er der en eller anden form for trægulv i de danske hjem, og mange glemmer, at den store og gennemgående flade har stor betydning for førstehåndsindtrykket af din bolig.

Derfor – hvis du har et trægulv, så kig det efter i sømmene en ekstra gang. Er det pænt og velholdt, eller trænger det til en kærlig hånd? Der skal ikke meget til, før gulvet igen virker som nyt – og det kræver heller ikke mange ressourcer.

 

 

Giv gulvet en afslibning

Med professionel assistance (fx: http://jigulvservice.dk/) kan du i løbet af få dage forvandle dit gulv fra slidt og trist til nyt og funklende. Prisen er ikke exceptionelt høj, og hvis du er villig til selv at klargøre hjemmet ved at flytte dine møbler, så sparer du lidt udgifter der.

En gulvafslibning betyder, at en gulvmand sliber den gamle efterbehandling af trægulvet, og samtidig fjernes ridser, skrammer, små fordybninger og mørke pletter. Herefter finpudses gulvet, og så er det klar til en ny efterbehandling. 

Måske var du glad for den efterbehandling, der allerede var på gulvet, og så kan du roligt gå med den samme – og måske trænger du til et nyt look. Som udgangspunkt kan du vælge mellem lak, olie eller sæbe, og dybest set handler valget om dine præferencer i forhold til slidstyrke og rengøringsvenlighed.

Posted in: gulvafslibning